Beylikdüzü Masaj Salonları - 05072308806

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’ndeki tüm masaj salonlarının bilgilerini bulabilirsiniz. Herhangi bir masaj salonu hakkında adres, haritada konum, telefon ve müşteri yorumlarını okumak için masaj salonunun isminin üstüne basmanız halinde o merkezin istanbulmasaj.com özel sayfasına yönlendirileceksiniz.BEYLİKDÜZÜ MASAJ SALONU

BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE FALİYET GÖSTEREN MASAJ SALONLARI

Masaj salonlarının adres, telefon, haritada konum ve müşteri yorumları için tıklayınız:
Bunları Biliyor Muydunuz?
Kökeni çok eskilere dayanan masaj, varis ve romatizma rahatsızlıkları başta olmak üzere kişi üzerinde tedavi edici özelliğe sahiptir. Yorucu günün ardından yapılmasıyla adaleleri dinlendirme ve yumuşatma özelliğine sahiptir. Romatizma, kanser ve felç gibi hastalıkları olan kişilere doktor tavsiyesi üzerine yapılan masajlarda, hastanın ağrıları azalır, beden e zihinsel açıdan rahatlamayı sağlar. Diyet yapanların tercih etmesi sayesinde vücuttan atılan yağ hücreleri sonrasında hücreler sıkışır ve sarkmalar önlenir.
Birbirinden bağımsız olarak çalışan kas dokuları kuruduğunda ya da susuz kaldığında kas dokularının yapışması görülür ve kaslar katılaşır. Yapılan masaj teknikleriyle adaleler yumuşar ve esnekliğini yeniden kazanır. Yaşlanmanın en büyük etkeni vücutta bulunan su oranının azalmasıdır. Kas dokularına etki eden masaj sayesinde kuruma problemi geride kalır ve kan dolaşımı artarak vücuda oksijen taşınır. Vücut sağlıklı görünümüne kavuşur.
Beylikdüzü İlçesinin Tarihi
Beylikdüzü’ndeki ilk yerleşimin MÖ 7 yy’da başladığı varsayılıyor. İlk kurucularıysa Helenler’dir. Beylikdüzü İstanbul fethinden sonra Osmanlı İmparatorluğu’na bağlanmıştır. Bölgede yoğun yerleşimin olmaması Bizans ile Osmanlı dönemlerinde Beylidüzü’nün ordu konaklama yeri olmasından kaynaklanır. Yakın tarihine baktığımızdaysa Metrobüs Marmara Depremi ve Metrobüs inşaatlarıyla göç almaya başlayan bir semt haline gelmiştir.
Ulaşım İmkanları
Metrobüs hattının bulunduğu Beylikdüzü, her an ulaşımın yapılabileceği bir semttir. Metrobüs kullanmak istemeyenler için Taksim’den ekspres otobüsleri tercih edebiliyor. E-5 karayolu üzerinde yer almasıysa Yenibosna ile Bakırköy’den kalkan Büyükçekmece yönüne ilerleyen tüm toplu taşıma araçları ulaşıma olanak sağlar. Atatürk Havalimanı’na uzaklığıysa 13 km’dir.
Gezilecek Yerler
İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan Beylikdüzü’nün Marmara denizine de kıyısı vardır. Ayrıca İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biridir. Orta düzeyde nüfusa sahip olan semtte fotoğraflanabilecek çok sayıda alan vardır. Lüks evleri, toplu konutlarıyla dikkat çeker. Beylikdüzü’nde bulunan tarihi ve gezilecek yerlerden bazıları şunlardır;
-Beylikdüzü Migros AVM
-Perla Vista AVM
-Atrium Çarşı
-Stars AVM

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder