Bahçelievler Masaj Salonları - 05072308806

İstanbul’un Bahçelievler İlçesi’ndeki tüm masaj salonlarının bilgilerini bulabilirsiniz. Herhangi bir masaj salonu hakkında adres, haritada konum, telefon ve müşteri yorumlarını okumak için masaj salonunun isminin üstüne basmanız halinde o merkezin istanbulmasaj.com özel sayfasına yönlendirileceksiniz.

BAHÇELİEVLER İLÇESİNDE FALİYET GÖSTEREN MASAJ SALONLARI 

Masaj salonlarının adres, telefon, haritada konum ve müşteri yorumları için tıklayınız:

Salon Butik Masaj ve Güzellik Salonu



Bunları Biliyor Muydunuz?
Yunanca’da yoğurma anlamına gelen ‘’massein’’ ve Arapça’da dokunma anlamına gelen ‘’mass’’ kelimelerinin türetilmesi ile dilimizde ‘’masaj’’ halini alan bu terapi, birçok hastalığın tedavisinde, ruhsal bozuklukların giderilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Ritmik darbeler ve manyetik dalgalarla vücuttaki toksinlerin atılmasını, sinir sisteminin uyarılmasını ve dolaylı olarak kana oksijen ve besin taşınmasını sağlar.
Masaj, insanlık tarihi kadar eski bir terapi yöntemidir. Fiziksel rahatsızlıkların kontrol altına alınması kadar, psikolojik rahatsızlıkların giderilmesinde de önemli bir rol oynamaktadır. Özellikle günlük yaşamın stresinden arınmamıza, kendi benliğimizin farkına varmamıza yardımcı olur. Yorgun bir organın rehabilitasyonunu sağlayan masaj, neredeyse tüm beden için fayda sağlamaktadır. Lüks olarak nitelendirilmektense koruyucu bir tıbbi tedavi niteliği taşıması çok daha gerçekçi olacaktır. Masaj, sadece tedavi amacı ile değil, olası viral ve bakteriyel hastalıklara yakalanma riskini azalttığı gerekçesiyle de uygulanmaktadır.
Bahçelievler ilçesinin tarihi;
Bahçeli evlerin tarihi roma imparatorluğuna dayanmaktadır. İklim ve toprağının el verişli olması sayesinde burası tarımsal anlamda oldukça etkili bir şekilde kullanılmaktaydı. Askerlerin geçiş güzergahlarının üzerinde olması nedeniyle buraya karargah kurulmuş ve önemi her geçen zamanda daha da artmıştır.
Bahçelievler ulaşım;
Bahçelievler ulaşım konusunda İstanbul’un gelişmiş semtlerindendir. Denize kıyısı olmamasına karşın Bakırköy’e yakın olması sayesinde deniz otobüsleri ve deniz vapuru ile seyahat edilebilir. İETT otobüsleri ve metrobüsler Bahçelievler’in en çok kullanılan ulaşım araçlarıdır. Ayrıca şehir içi dolmuşlarda talep gören diğer ulaşım araçlarıdır.
Bahçelievler gezilecek yerler;
Bahçelievler’de yapılabilecek pek çok sosyal aktivitelerin yanı sıra bazı kültürel zenginliklere de sahiptir. Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı ve bu parkın içerisinde yer alan tarihi havuzlu köşk gezilebilir. Ayrıca Çobançeşme Köprüsü ve Viran Sarayı ilçenin gezilecek diğer kültürel zenginliklerindendir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder