Avcılar Masaj Salonları - 05072308806

İstanbul’un Avcılar İlçesi’ndeki tüm masaj salonlarının bilgilerini bulabilirsiniz. Herhangi bir masaj salonu hakkında adres, haritada konum, telefon ve müşteri yorumlarını okumak için masaj salonunun isminin üstüne basmanız halinde o merkezin istanbulmasaj.com özel sayfasına yönlendirileceksiniz.

İSTANBUL AVCILAR İLÇESİNDEKİ MASAJ SALONLARI

Masaj salonlarının adres, telefon, haritada konum ve müşteri yorumları için tıklayınız:

Manolya Masaj Salonu

Çizgi Masaj Salonu

Formen Masaj Salonu

Foks Masaj Salonu

Yakamoz Masaj Salonu

Kalamış Masaj Salonu


Bunları Biliyor Muydunuz?
Masaj, insanlık tarihi kadar eski bir tedavi tekniğidir. Günümüzde, masaja olan ilgi arttığı gibi, ispatlanan faydaları da bir hayli artmaktadır. Ölü hücrelerin yenilenmesine, cilt sorunlarının giderilmesine, sinir sistemi bozukluklarının düzenlenmesine, metabolik faaliyetlerin daha başarılı bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlar. Günümüzde masaj teknikleri, uygulama alanlarına, etki ettiği alana ve bireye göre değişiklik gösterir. Ritmik darbeler ve hafif vibrasyon özelliği ile sinir sistemine etki eden masaj teknikleri, yaşam kalitesini de artırmaktadır.
Cilt sorunlarına bire bir etkisi olan masaj, hücrelerin daha fazla besin almasına yardımcı olur. Yağlı hücrelerin kasa dönüşmesine ve boşalan dokuların sertleşmesine yardımcı olarak, daha genç bir görünüme sahip olmamızı sağlar. Toksinlerin vücuttan atılmasında da önemli bir rol oynayan masaj, bağışıklık sistemimizi güçlendirerek viral hastalıklara yakalanma ihtimalini de azaltır.
Avcılar ilçesinin tarihi;
Avcılar Bizans dönemine kadar fazla tercih edilmemesine rağmen özellikle İstanbul’un fethinden sonra ilçe hızla gelişim ve değişim göstermiştir. Ülkemizin önemli turizm ve ticaret merkezlerindendir. Deniz kenarında olması sayesinde denizcilik bakımından da gelişmiş bir semtimizdir.
Ulaşım imkanları;
Avcılar İstanbul’un ulaşım konusunda gelişmiş yerlerindendir. şehir içi İETT, otobüsler ve deniz otobüsleri etkin bir şekilde hizmet vermektedir. Oldukça yoğun bir nüfusu olan ilçenin bu nüfusu ile oldukça orantılı seferleri vardır.
Avcılar gezilecek yerler;
Avcıların en yoğun kullanılan caddesi olan Marmara Caddesi ilçenin en işlek yeridir. Gece oldukça güzel görünen Atatürk Evi Müzesi ve Haluk Park Müzesi ilçenin en sık ziyaret edilen müzelerindendir. Denize kıyısı bulunan ilçenin sahiline yapılan Avcılar Sahil Parkı da oldukça güzel manzarası ile özellikle yürüyüş için uygun bir yerdir. Dilerseniz balık da tutabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder